Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

16/3/2011, Εκδηλώσεις στις Παιδικές Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων

16.03.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 09:03

Η δημοτική αρχή των Χανίων, στο πλαίσιο των στόχων της για ενίσχυση της αναγνωσιμότητας και κάθε είδους σχετικής μορφωτικής και πολιτιστικής δραστηριότητας,  διοργανώνει στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου τις εξής εκδηλώσεις:

 

Α) Εκδήλωση για τους μικρούς αναγνώστες, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, με αφορμή την  ημέρα της Μετεωρολογίας (23 Μαρτίου), στον χώρο των Παιδικών – Εφηβικών Βιβλιοθηκών.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την ενημέρωση των μαθητών θα υπάρξει συνεργασία με τον Μετεωρολόγο της 115 Πτέρυγας Μάχης, Δημήτρη Κοημτζή, που ευγενικά έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δήμο Χανίων και στο παρελθόν.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

9.30 π.μ. – 10.30 π.μ., Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη, Δημοτικός Κήπος Χανίων.

11 π.μ. – 12 π.μ., Παιδική –Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικής Ενότητας Σούδας.

 

Β) Με αφορμή την Ημέρα της Ποίησης 21 Μαρτίου, ο γνωστός Χανιώτης συγγραφέας και ποιητής, Βασίλης Χαρωνίτης, θα μιλήσει και θα διαβάσει αποσπάσματα από τις βραβευμένες παιδικές ποιητικές συλλογές του στον χώρο της Παιδικής –Εφηβικής Βιβλιοθήκης στον Δημοτικό Κήπο, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 10π.μ. – 11π.μ.

 

Γ ) Την Τρίτη 22 Μαρτίου, Ημέρα για το νερό, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΔΕΥΑΧ, Βιολόγος, Μιχάλης Ζουμαδάκης, θα μιλήσει στα παιδιά για το πολύτιμο αυτό αγαθό, στον χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης στον Δημοτικό Κήπο (9 π.μ.-10 π.μ.) και στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Ενότητας Σούδας    (11 π.μ. -12π.μ.).