Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

18/3/2011, Ξενάγηση Μαθητών στο Δημαρχείο Χανίων

18.03.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 09:03

Τον Δήμο Χανίων επισκέφθηκαν την Πέμπτη 17/3/2011, το πρωί, μαθητές και εκπαιδευτικοί της Δ΄ Τάξης  του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Γραφείο του Δημάρχου Χανίων και να συναντηθούν με τον Δήμαρχο, Μανώλη Σκουλάκη, καθώς και με την αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη. Τα παιδιά έθεσαν στον Δήμαρχο Χανίων τις απορίες τους αναφορικά με τη λειτουργία του Δήμου και των Υπηρεσιών του, καθώς επίσης και τους προβληματισμούς τους για τομείς όπως το περιβάλλον και την εκπαίδευση.

 

Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, όπου ενημερώθηκαν για το θεσμό και τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ακολούθησε ξενάγηση στο Γραφείο του Ληξιαρχείου.

 

Στους μικρούς μαθητές παρουσιάστηκε το ηλεκτρονικό σύστημα περιήγησης «INFO KIOSK», το οποίο βρίσκεται στο Φουαγιέ του Δημοτικού Μεγάρου. Οι ιστορικές στιγμές για την πόλη, καθώς και σημαντικά μνημεία των Χανίων συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των μαθητών.

 

Από πλευράς Δήμου προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις και ενημερωτικά έντυπα.

 

p1