Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2008 | 04/08/2008 12:08

6/02/08,Παρουσίαση πρώτου τόμου της επίσημης ετήσιας έκδοσης «ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ»

Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Πολιτιστική Επιχείρηση Χανίων με ιδιαίτερη χαρά παραδίδει στο αναγνωστικό κοινό τον πρώτο τόμο της επίσημης ετήσιας έκδοσης του, «ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ».
Είναι γνωστό ότι με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Εκδόσεων και του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων αποφασίστηκε η μετονομασία της έκδοσης «ΕΛΛΩΤΙΑ», που συνεχίζεται με νέο όνομα, καθορίζοντας και την πόλη της οποίας αποτελεί πνευματικό προϊόν.
Εργασίες καταξιωμένων ιστορικών – ερευνητών, φιλολόγων, λαογράφων και άλλων συγγραφέων κοσμούν τις σελίδες της έκδοσης «ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ», που ελπιδοφόρα προοιωνίζει και τη μελλοντική πορεία της πνευματικής παραγωγής του τόπου μας.
Κι είναι ιδιαίτερη τιμή που στον πρώτο τόμο της έκδοσης αυτής φιλοξενείται εξαιρετικό κείμενο του σεβαστού Δάσκαλου και Νέστορα των Νεοελληνικών Σπουδών, Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Κριαρά, το οποίο και προτάσσεται της υπόλοιπης πλούσιας πνευματικής παραγωγής που δημοσιεύεται στην έκδοση.
Η επίσημη παρουσίαση του τόμου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 20.30.
Η είσοδος θα ελεύθερη για το κοινό, το οποίο και καλείται να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.
Είσοδος : ελεύθερη