Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2008 | 20/11/2008 10:11

20/11/08, Συμμετοχή του Δημάρχου Χανίων σε συνεδριάσεις

 

Αναχωρεί  το βράδυ της 19 Νοεμβρίου 2008, για την Αθήνα, ο Δήμαρχος Χανίων, μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος  (ΚΕΔΚΕ) και του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008 στις 9 π.μ. ο κ. Βιρβιδάκης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Νησιωτικών Πολιτικών και Πολιτικών Συνοχής της ΚΕΔΚΕ της οποίας είναι αντιπρόεδρος, κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η επεξεργασία των εισηγήσεων του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ.

Στις 10.30 π.μ. θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ με θέματα,  Τιμολόγιο της ΔΕΗ, ΔΕΥΑ και ΕΣΠΑ 2007-2013, Πρόταση ΕΔΕΥΑ για Δίκτυο Εργαστηρίων, Συνεργασία με Δίκτυο Μεσόγειος - SOS  στα πλαίσια του προγράμματος  LIFE κ.α.

Στη συνέχεια θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ και στη συνεδρίαση θα παραστεί και θα μιλήσει ο Υπουργός Εσωτερικών, καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος. Αλλα θέματα στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ είναι, Κρατικός Προϋπολογισμός, Εισηγήσεις Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ, Νέα Προγραμματική Σύμβαση των Κέντρων Πρόληψης μεταξύ ΥΠΕΣ - Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - ΚΕΔΚΕ- ΟΚΑΝΑ - ΕΕΤΑΑ Α.Ε. κ.α.

Ο Δήμαρχος Χανίων θα επιστρέψει στα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου 2008.