Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2008 | 17/11/2008 09:11

14/11/08, Τρεις συσκέψεις στο Δημαρχείο Χανίων την 14/11/08

Τρεις συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Χανίων, υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη.
Η πρώτη αφορούσε την μετατροπή των Δημοτικών Επιχειρήσεων, βάση του Ν. 3463/06 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Σε αυτή συμμετείχαν οι πρόεδροι της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης Χανίων (ΔΗΠΕΧ) κ. Βούρβαχης, του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) κ. Παπαδογιάννης , της Δημοτικής Επιχείρησης «ΚΥΔΩΝ» κ. Κουκλάκης, αντιπρόεδροι των Επιχειρήσεων και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η δεύτερη, αφορούσε στη Διαχειριστική Επάρκεια του Δήμου Χανίων ως δυνητικού δικαιούχου της Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013 (ΕΣΠΑ) για τη μεταβατική περίοδο. Χθες, επισκέφθηκε τον Δήμο Χανίων κλιμάκιο της Υπηρεσίας Διαχείρισης Π.Ε.Π. Κρήτης για ενημέρωση και συνεργασία.
Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Χανίων κ. Αριστείδης Παπαδογιάννης και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η τρίτη σύσκεψη αφορούσε την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια στα Χανιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, και την αναγόρευσή του ως επίτιμο δημότη των Χανίων.
Συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Χανίων κ.κ. Μιχ. Ντάλλας, Αρ. Παπαδογιάννης και Ευ. Σαματάς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.