Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2009 | 21/05/2009 01:05

21/05/09, Συνεδρίαση Επιτροπής για Διερεύνηση Ένταξης Παλιάς Πόλης Χανίων ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

 

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2009, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη, η πρώτη Συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Διερεύνηση Ένταξης της Παλιάς Πόλης Χανίων ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

 

Στην Επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε με την υπ΄ αριθμ. 262/27.04.09 Απόφαση Δημάρχου προεδρεύει ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Αντιδήμαρχος Χανίων, κ. Αριστείδης Παπαδογιάννης, ενώ σε αυτή συμμετέχουν ο Προϊστάμενος της 28ης Ε.Β.Α. Κρήτης, κ. Μιχάλης Ανδριανάκης, η Προϊσταμένη της ΚΕ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, κα. Ανδρεαδάκη - Βλαζάκη Μαρία, ο Καθηγητής Αστικού Σχεδιασμού Τμ. Αρχιτεκτόνων Μηχ/κών Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Αλέξανδρος Τριποδάκης, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Τμ. Δυτικής Κρήτης, κ. Αντώνιος Πιταριδάκης, ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου Χανίων, κ. Κων/νος Κοββαντζής, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Παλιάς Πόλης Χανίων, κ. Αντώνιος Μυλωνάς, και η Υπάλληλος του Τμ. Προγραμματισμού και Εσωτ. Ελέγχου, κ. Μαργαρίτα Μπατάκη.