Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2009 | 19/01/2009 09:01

19/01/09, Συγκρότηση επιτροπής φορέων των Χανίων για την προώθηση βοήθειας προς τον Παλαιστινιακό Λαό

 

Οι φορείς των Χανίων οι οποίοι συνήλθαν σήμερα Παρασκευή και ώρα 11  π.μ. της 16/1/2009 με θέμα τον Δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό της Λωρίδας της Γάζας προκειμένου να συγκεντρωθεί βοήθεια από φάρμακα και τρόφιμα και να αποσταλεί, αποφάσισε τα παρακάτω:

1.     Εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο καταδικάζεται η συνεχιζόμενη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού της Γάζας από τον Ισραηλινό στρατό

2.     Συγκροτήθηκε εξαμελής επιτροπή που απαρτίζεται από τους Μητροπολίτες Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Δημήτρη Ποντικάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Σαματά, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Μανούσο Λιονάκη, τον πρόεδρο του τμήματος ΑΔΕΔΥ Χανίων κ. Δημήτριο Κωνσταντουλάκη και τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, η οποία θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αγοραστεί φαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα που θα αποσταλούν στην Λωρίδα της Γάζας.

3.     Καλεί τους πολίτες των Χανίων να ευαισθητοποιηθούν και να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να ανακουφίσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας τον Παλαιστινιακό λαό.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

 

Η εκτελεστική Επιτροπή που συγκροτήθηκε από την σύσκεψη των φορέων των Χανίων για την προώθηση της βοήθειας των πολιτών των Χανίων προς τον Παλαιστινιακό λαό γνωστοποιεί τα παρακάτω:

1.     Όποιος ενδιαφερόμενος προτίθεται να προσφέρει κάποιο χρηματικό ποσό για την ανωτέρω βοήθεια προκειμένου να αγοραστούν φάρμακα, να κατατίθετε το ποσό, στον Δήμο Χανίων - Υπηρεσία Ο.ΔΗ.ΚΟΙΠ, ή στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, ή στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Όλα τα ποσά θα συγκεντρωθούν στο Δήμο απ'' όπου και θα προωθούνται.

2.     Τα τρόφιμα ( όσπρια, έλαια, άλευρα, ρύζι, ζάχαρη και γάλα ) θα παραδίδονται από τους ενδιαφερόμενους σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων στον Ο.ΔΗ.ΚΟΙΠ του Δήμου Χανίων, στο Εργατικό Κέντρο, στις Μητροπόλεις Χανίων και Κισάμου και στους Ιερούς Ναούς του Νομού.