Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2009 | 01/10/2009 12:10

01/10/09, Επίσκεψη του Πρέσβη της Ινδονησίας στον Δήμαρχο Χανίων

 

Τον Δήμαρχο Χανίων, κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη, επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 30/09/2009, το μεσημέρι ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Ελλάδα, κ. Ahmad Rusdi, ο καθηγητής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Leiden της Ολλανδίας, Dr. L. Han Slikkerveer, o Διευθυντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων, κ. Αλκίνοος Νικολαϊδης, καθώς και συμμετέχοντες στο Διεθνές Συμπόσιο, που πραγματοποιείται στο Μ.Α.Ι.Χ. με θέμα: «Ολοκληρωμένη Μικροχρηματοοικονομικη Διοίκηση».

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Χανίων, συζητήθηκαν θέματα τουρισμού, πολιτισμού και εμπορικών σχέσεων, ενώ έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στη Δημοτική Πινακοθήκη των Χανίων και το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

 

O κ. Slikkerveer είναι Πρόεδρος της Παγκόσμιας Δεξαμενής Σκέψεως υπό την αιγίδα της οποίας τέλεσε η περιοδεύουσα έκθεση με τίτλο: «JAMU: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ». Η έκθεση είχε φιλοξενηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου 2005, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

photo 1

photo1