Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2009 | 09/12/2009 11:12

09/12/09, Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης

Αναχωρεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 το βράδυ για την Αθήνα, ο Δήμαρχος Χανίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ) κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης. Στην Αθήνα συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009 το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν συμπεριλαμβάνονται:

  • Ενημέρωση Προέδρου. Συναντήσεις με τις Πολιτικές Ηγεσίες Υπουργείων.
  • Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα.
  • Προσχέδιο Νόμου για την ανάρτηση αποφάσεων και πράξεων Κυβερνητικών και Αυτοδιοικητικών οργάνων καθώς και οργάνων διοίκησης φορέων στο διαδίκτυο.
  • Ενημέρωση για το Πρόγραμμα «Θησέας».
  • Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο.

 

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει της πραγματοποίησης του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ τον Ιανουάριο του 2010 και μετά τις πρόσφατες συναντήσεις που είχε η Ε.Ε. της ΚΕΔΚΕ με τους υπουργούς Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου  και Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση,  αλλά και τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη και στις οποίες συμμετείχε ο Δήμαρχος Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 συνεδριάζει το Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Χανίων και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν περιλαμβάνεται η «Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για την πορεία των επικαίρων θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Διοικητική Μεταρρύθμιση, Οικονομικά των ΟΤΑ, Προσλήψεις προσωπικού κ.α.) εν όψει Γενικής Συνέλευσης

Τέλος έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση της ΤΕΔΚ Ν. Χανίων για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009, με θέμα «Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για την πορεία των επικαίρων θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Διοικητική Μεταρρύθμιση, Οικονομικά των ΟΤΑ, Προσλήψεις προσωπικού κα.)»