Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2009 | 10/09/2009 12:09

10/9/09, Έναρξη Λειτουργίας – Ακροάσεις Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων

Η Παιδική χορωδία του Δήμου Χανίων ιδρύθηκε το 2004 με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέχρι σήμερα έχει δώσει μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις τόσο στην πόλη των Χανίων στο πλαίσιο πάντα κύκλων εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων και της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης Χανίων, όσο και στην υπόλοιπη Κρήτη .  Το ρεπερτόριο της χορωδίας περιλαμβάνει έργα κοσμικής και θρησκευτικής μουσικής τόσο Ελλήνων και όσο και ξένων συνθετών.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της χορωδίας  έχει ο καταξιωμένος μουσικός της πόλης μας κ. Γεώργιος Καλούτσης.

Λειτουργία

Η χορωδία θα λειτουργεί σύμφωνα με το σχολικό πρόγραμμα. Σε κάποιες περιπτώσεις και όταν έχει προγραμματιστεί κάποια εμφάνιση, ενδεχομένως η λειτουργία της να επεκτείνεται.  

Χώρος στέγασης της παιδικής χορωδίας θα είναι η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Δημήτρης Βλησίδης» στη συνοικία Κουμ καπί.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά της πόλης των Χανίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής, από 3η Δημοτικού έως και 3η Γυμνασίου. Τα μέλη της χορωδίας θα γίνονται δεκτά κατόπιν ακρόασης. Τα παιδιά που θα επιλεγούν να είναι μέλη της χορωδίας θα συμμετέχουν στη χορωδία δωρεάν.

Ακρόαση – Επιλογή νέων μελών

Η  ακρόαση  επιλογής νέων μελών της χορωδίας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009 και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Δημήτρης Βλησίδης» στη συνοικία Κουμ καπί. από τις 18.00 έως τις 19.45. Τα παιδιά θα μπορούν να πουν ένα τραγούδι και θα υποβληθούν σε κάποιες φωνητικές και ακουστικές εξετάσεις.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις απευθυνθείτε στα γραφεία της Δη.Π.Ε.Χ. τηλ. 28210 87098.