Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2009 | 09/11/2009 01:11

09/11/09, Κυκλοφορία Διμηνιαίας Ενημερωτικής Έκδοσης Δήμου Χανίων: "Χανιά - ο Δήμος μας"

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται ότι κυκλοφόρησε το 5ο Τεύχος  (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) της διμηνιαίας ενημερωτικής έκδοσης του Δήμου Χανίων: «Χανιά – Ο Δήμος μας».

Βασικό θέμα του πέμπτου Τεύχους, το οποίο διατίθεται δωρεάν από τον Δήμο Χανίων και από όλες τις Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, είναι το Πάρκο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Βενιζέλων.

Επίσης, στο συγκεκριμένο Τεύχος οι Δημότες των Χανίων και όχι μόνο μπορούν να ενημερωθούν για την επίσημη επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου Μόρφου της Κύπρου στα Χανιά, τα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου, Nicholas Moore, στη Δημοτική Πινακοθήκη και την ανακήρυξη του συλλέκτη έργων τέχνης, κ. Κώστα Ιωαννίδη, σε επίτιμο δημότη της πόλης των Χανίων. Ακόμη, υπάρχει αφιέρωμα στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατών στην πλατεία «Μεταπολιτευτικής Επιτροπής», καθώς και αφιέρωμα στη νέα ταινία του επίτιμου Δημότη Χανίων, κ. Παντελή Βούλγαρη, «Ψυχή Βαθιά». Οι αναγνώστες της έκδοσης ενημερώνονται μεταξύ άλλων για τις εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης, τις δραστηριότητες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ., τον Δήμο της Καρπάθου, με τον οποίο έχει αδελφοποιηθεί ο Δήμος Χανίων.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού αποτυπώνεται μία σειρά από έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες, που αναπτύσσει ο Δήμος Χανίων, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όσων ζουν και εργάζονται στην πόλη μας. Την ίδια στιγμή στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος παραμένει ο πολιτισμός, η προστασία του περιβάλλοντος, η αναβάθμιση της φυσιογνωμίας και ο εκσυγχρονισμός του Δήμου.