Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2013

6/12/2013,Βράβευση εθελοντών Τουρισμού: Από το Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη

06.12.2013 | Ώρα δημοσίευσης: 03:12

Στη βράβευση των εθελοντών που υποστήριξαν – καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου - το έργο της τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου Χανίων, προχώρησε σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Σκουλάκης, στο πλαίσιο ειδικής τελετής που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Χανίων.

Ο κ. Σκουλάκης ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους, εξαίροντας τη συμβολή τους στην ποιοτική παροχή τουριστικής πληροφόρησης, βοηθώντας κατά αυτόν τον τρόπο την αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών του τόπου μας και συνδράμμοντας τις προσπάθειες της δημοτικής αρχή για περαιτέρω ανάδειξή των Χανίων ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού. ''''Για πρώτη φορά στο Δήμο Χανίων, λειτούργησαν τέσσερα σημεία τουριστικής πληροφόρησης, καθ'' όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, εξυπηρετώντας χιλιάδες επισκέπτες του τόπου μας'''', κατέληξε ο Δήμαρχος Χανίων.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Χανίων, κα Μαρία Κοκκινάκη, αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους στις δράσεις Τουριστικής προβολής του Δήμου, τόνισε πως ο Δήμος Χανίων, τα τελευταία χρόνια, υλοποιεί σημαντικές δράσεις ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος του Δήμου μας, παρέχοντας τουριστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Επίσης η κα Κοκκινάκη ανέφερε ότι βρίσκεται σε φάση υλοποίησης η δημιουργία των νέων περιπτέρων τουριστικής πληροφόρησης, όπως προέκυψαν από τον ανοιχτό διαγωνισμό ιδεών.

Τα ονόματα των 19 εθελοντών που βραβεύτηκαν (με αλφαβητική σειρά) είναι:

  1. Αρχοντάκη Μαρία

  2. Βουρδουμπά Βασιλική

  3. Γεραιουδάκη Παναγιώτα

  4. Δερμιτσόγλου- Χιωτάκη Άννα

  5. Δότσος Παύλος

  6. Καστρινάκη – Τσουπάκη Χρυσή

  7. Κλάδου Αιμιλία-Χαρίκλεια

  8. Κοκκινάκη Κατερίνα

  9. Μαλανδράκη Μαρία

  10. Μαρκογιαννάκη Ιωάννα

  11. Μπαλήδη Ιωάννη

  12. Παπαδόπουλος Απόστολος

  13. Πούλου Ζαχαρούλα

  14. Σεϊσάκη Χρυσούλα

  15. Σολογάνη Κυριακή

  16. Τσαουσάκου Ειρήνη

  17. Τσουπάκης Εμμανουήλ

  18. Χαιρετάκης Ελευθέριος

  19. Χριστοδουλάκου Κωνσταντίνα

p1