main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

31/3/2014,Λειτουργία νέου δημοτικού φωτισμού στον Κάτω Σταλό & στην Αγ. Μαρίνα: Από το Δήμο Χανίων

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε, στο σύνολο του, το νέο δίκτυο δημοτικού οδοφωτισμού που τοποθετήθηκε το προηγούμενο διάστημα από το Δήμο Χανίων και πιο συγκεκριμένα από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και κυκλοφορίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ολοκλήρωσε την περασμένη βδομάδα τις αναγκαίες εργασίες εγκατάστασης του δικτύου οδοφωτισμού σε όλη τη νότια πλευρά της Π.Ε.Ο. Χανίων-Καστελίου, από το τμήμα της «κακιάς στροφής» στο κάτω Σταλό έως το κέντρο της Αγίας Μαρίνας. Στο πλαίσιο της εν λόγω παρέμβασης, τοποθετήθηκαν συνολικά 120 νέοι φωτιστικοί ιστοί με υπόγεια δίκτυα και διπλά φωτιστικά, η ηλεκτροδότηση των οποίων έγινε την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014.

Την ικανοποίηση τους για την παρέμβαση αυτή η οποία έρχεται να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των εν λόγω τουριστικών περιοχών, εν’ όψει και της έναρξης της νέας θερινής περιόδου εκφράζουν οι Πρόεδροι των δύο τοπικών συμβουλίων, του Σταλού και της Αγίας Μαρίνας, κ.κ. Πολυχρόνης Δασκαλάκης και Ανδρέας Παπαγιάννης αντίστοιχα, προσθέτοντας ότι «η επέκταση του δημοτικού φωτισμού αποτελούσε πάγιο αίτημα χρόνων των κατοίκων και των επαγγελματιών των δύο κοινοτήτων που σήμερα ικανοποιείται από την παρούσα δημοτική αρχή».

Τέλος, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ηλεκτροδοτηθούν και οι φωτιστικοί ιστοί, που έχουν τοποθετηθεί στη βόρεια πλευρά της Π.Ε.Ο. Χανίων – Καστελίου, από τον κάτω Σταλό έως την Αγία Μαρίνα.

foto

 #Ανακοίνωση,#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Διήμερο επετειακών εκδηλώσεων για τους εκτελεσθέντες κατά τη Μάχη της Κρήτης στα Περβόλια: Στις 19 & 20/6/2020
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Λειτουργία λαϊκής αγοράς Δήμου Χανίων για την τρέχουσα εβδομάδα (14 - 19/6)
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021