main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

25/2/05, Ανακοίνωση για την λειτουργία του ΚΕΠ Δήμου Χανίων

Ανακοίνωση για την λειτουργία του ΚΕΠ Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων σεβόμενος τους συναλλασσόμενους πολίτες με τις υπηρεσίες του και παράλληλα εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία, έχει να ανακοινώσει τα εξής: Το ΚΕΠ του Δήμου Χανίων είχε στελεχωθεί με εννέα (9) άτομα με συμβάσεις έργου εγκεκριμένες από το Υπουργείο Εσωτερικών από τις οποίες οι επτά (7) έληξαν 24/2/2005 και οι δύο (2) λήγουν 15/3/2005. Το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης ενέκρινε για το επόμενο διάστημα μετά την λήξη των πιο πάνω συμβάσεων την σύναψη δέκα (10) συμβάσεων έργου εξάμηνης διάρκειας για το Δήμο Χανίων προκειμένου το ΚΕΠ να συνεχίσει την λειτουργία του ενώ παράλληλα θα προχωρούσαν οι διαδικασίες πρόσληψης μονίμου προσωπικού σύμφωνα με το νέο Νόμο που ψηφίστηκε προ ολίγων ηρρών. Το Ελεγκτικό Συνέδριο το οποίο προεγκρίνει τις πληρωμές που πραγματοποιεί ο Δήμος Χανίων έκρινε ότι υπάρχει νομοθετικό κενό σε σχέση με την τελευταία απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με την οποία θα προχωρούσαμε σε δέκα (10) συμβάσεις έργου προκειμένου να συνεχίσει την λειτουργία του το ΚΕΠ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να εγκρίνει καμία δαπάνη μετά την λήξη των συμβάσεων εν ισχύ. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Δήμαρχος έστειλε επιστολές στο υπουργείο Εσωτερικών και επίσης επισκέφθηκε προσωπικά τον υφυπουργό τον κ. Ανδρεουλάκο ο οποίος είναι ενήμερος για το πρόβλημα και προσπαθεί να το διευθετήσει κεντρικά διότι απ'' ό,τι πληροφορούμαστε το πρόβλημα έχει προκύψει και σε άλλα ΚΕΠ. Το ΚΕΠ του Δήμου Χανίων θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συναλλασσόμενου πολίτη με μειωμένο όμως εκπαιδευμένο προσωπικό και με αποσπάσεις προσωπικού από άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Πέραν από τις προθέσεις μας, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα διεκπεραίωσης υποθέσεων καθώς και να μην είμαστε απόλυτα συνεπείς στους χρόνους διεκπεραίωσης. Ζητάμε την κατανόηση όλων σας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για την οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνος ο Δήμος Χανίων ο οποίος και κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου αυτό η δυσλειτουργία να είναι μόνο ολίγων η μερών.

Με τιμή Ο Αντιδήμαρχος Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης

 

#Ανακοίνωση,#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά

logo imageσυμβαίνει

Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 10/12/2019
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: «Με το μωρό μου στη Βιβλιοθήκη»
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
"Πνεύμονες και Περιβάλλον": Ομιλία στο ενοριακό κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, στις 11/12/2019
Παρουσιάζεται ο νέος τόμος “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2019”: Στις 11/12/2019 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”
Εορτασμός Μνήμης Όσιου Παταπίου στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων
“Συζητώντας για την πρόληψη των εξαρτήσεων: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου”: Στις 11/12/2019 στο Πολύκεντρο Σούδας
Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Χανίων την Κυριακή 08/12/2019
ΔΕΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά