Είσοδος      |     
Ο Δήμος
Αμμοχώστου Κύπρου

Αδελφοποίηση με Δήμο Αμμοχώστου Κύπρου


1. Έγκριση της έναρξης της διαδικασίας της αδελφοποίησης του Δήμου Χανίων με το Δήμο Αμμοχώστο Κύπρου, σύμφωνα με την υπ'' αριθμό απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 366/2009

 

2. Συμμετοχή του Δημάρχου Χανίων, κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη, από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009 έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009, στην Αντικατοχική εκδήλωση, με πορεία προς το συρματόπλεγμα της Δερύνειας και στις εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου, σύμφωνα με την υπ'' αριθμό απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 520/2009

 

3. Α'' Φάση Αδελφοποίησης των δύο Δήμων στα Χανιά από τις 15 Φεβρουαρίου έως και 19 Φεβρουαρίου 2010.

Δελτίο Τύπου

Στη Τελετή της Α'' Φάσης Αδελφοποίησης συνυπογράφτηκαν από το Δήμαρχο Χανίων, κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη και το Δήμαρχο Αμμοχώστου Κύπρου, κ. Αλέξη Γαλανό, σύμφωνα με τις υπ'' αριθμών 77/2010, 78/2010 και 113/2010 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων τα εξής:

Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης.

Πρωτόκολλο Φιλίας και Συνεργασίας, Ηθικής Στήριξης και Έκφρασης Αλληλεγγύης για τη διαρκή αντίσταση και αγώνα για την ελευθερία μεταξύ της πόλεως των Χανίων και της πόλεως της Αμμοχώστου.

  

4. Β'' Φάση Αδελφοποίησης των δύο Δήμων στην Αμμόχωστο Κύπρου από τις 9 Ιουνίου 2010  έως τις 13 Ιουνίου 2010. 

Δελτίο Τύπου Αναχώρησης Αντιπροσωπείας Δήμου Χανίων

Δελτίο Τύπου Επιστροφής Αντιπροσωπείας Δήμου Χανίων

Στη Τελετή της Β'' Φάσης Αδελφοποίησης συνυπογράφτηκαν από το Δήμαρχο Χανίων, κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη και το Δήμαρχο Αμμοχώστου Κύπρου, κ. Αλέξη Γαλανό, σύμφωνα με τις υπ'' αριθμόν 321/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων τα εξής:

Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης.

Πρωτόκολλο Φιλίας και Συνεργασίας, Ηθικής Στήριξης και Έκφρασης Αλληλεγγύης για τη διαρκή αντίσταση και αγώνα για την ελευθερία μεταξύ της πόλεως των Χανίων και της πόλεως της Αμμοχώστου.

 

Portal Δήμου Αμμοχώστου Κύπρου: http://www.famagusta.org.cy/

 

-Aπόσπασμα από την έκθεση της Ευρωβουλευτού κυρίας Ρίας Οομέν για την αξιολόγηση της ενταξιακή πορείας της Τουρκία στην Ε.Ε, η οποία εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 10 Φεβρουαρίου 2010

-Η Διδυμοποίηση της Αμμοχώστου με τα Χανιά (ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ - Mηνιαίο ενημερωτικό δελτίο ένωσης Δήμων Κύπρου, Τεύχος 53 2/10)

 

Φωτογραφίες από τις αδερφοποιήσεις:

 

p

p

p

p

p

p

p

p

p