Είσοδος      |     
Εξυπηρέτηση
App Δημότης Χανίων

App Δημότης Χανίων


Το App-Δημότης Χανίων αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου δράσεων με στόχος η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών . Αυτό περιλαμβάνει:

-Δήλωση Προβλημάτος. Για κάθε δήλωση προβλήματος υποβάλλονται Κατηγορία, Περιγραφή και  Φωτογραφία προβλήματος. Με την δήλωση - αποστολή του προβλήματος , ενημερώνεται αυτόματα η αρμόδια Δημοτική Υπηρεσία.  Εαν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδικτύο για την άμεση αποστολή του προβλήματος αυτό μπορεί να αποθηκεύτεί και να υποβληθεί αργότερα. Ο πολίτης επιλέον παρακολουθεί το ιστορικό - κατάσταση των προβλημάτων που έχει αποστείλει.  το App- Δημότης Χανίων επιπλέον περιλαμβάνει:

-Τα Τελευταία Νέα του Δήμου και της Πόλης

-Τις Εκδηλώσεις στα Χανιά

-Προκυρήξεις και Διαγωνισμοί του Δημου

-Θέσεις εργασίας στο Δήμο Χανίων

-Εφημερεύοντα Φαρμακεία

-Θέσεις Parking

-Θέσεις Parking για ΑΜΕΑ

-Δημόσιες Πάρκα και πλατείες του δήμου Χανίων

-Σύνδεση με τα Κοινωνικά Δίκτυα του Δήμου Χανίων

-Άμεση Επικοινωνία με τον Δήμο Χανίων μέσω τηλεφώνου, email

 Για να κατεβάσετε στο κινητό ή στη φορητή συσκευή σας την εφαρμογή “Δημότης Χανίων” εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο επιλέξτε:

Για AppStore (iOS):

https://itunes.apple.com/us/app/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD/id1217863819?l=el&ls=1&mt=8

Για Google Play (Android):

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.mitos.chania.municipality  ή σκανάρετε με την κάμερα του κινητού σας τις παρακάτω εικόνες: