Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

11/9/2015, Επισκέψεις Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα στην τελετή αγιασμού των σχολείων

11.09.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:37

Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ο Δήμαρχος Χανίων Αναστάσιος Βάμβουκας, δίνοντας τις ευχές του στους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, στους μαθητές καθώς και στους γονείς τους. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφθηκε το ΕΠΑ.Λ. Ελ. Βενιζέλου το 12ο Δ.Σ. Χανίων το 5ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Ν. Χώρας το Γενικό Λύκειο Δ.Ε. Σούδας και το Γυμνάσιο Δ.Ε. Σούδας.

   

«Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά» ευχήθηκε ο κ. Βάμβουκας στους μαθητές προσθέτοντας: «Ευχόμαστε στους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς των παιδιών να έχουν μια καλή σχολική χρονιά που σίγουρα ξεκινάει και αυτή με προβλήματα. Εμείς φέτος ως Δήμος Χανίων κάναμε πραγματικά και το λέω μετά λόγου γνώσεως, ότι μπορούσαμε για να βελτιώσουμε τις υποδομές των σχολείων. Κάναμε συντηρήσεις οι οποίες έλειπαν από τα σχολεία εδώ και δεκαετίες. Δώσαμε προτεραιότητα στα σχολεία».

Στην τελετή αγιασμού του 12ου Δημοτικού σχολείου, εκτός του Δημάρχου Χανίων παρέστησαν ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων κος Ηλίας Ποντικάκης και ο διοικητής Τροχαίας Χανίων, κ. Ιωάννης Βλαχάκης. Το Δήμαρχο στις επισκέψεις του στα σχολεία συνόδευε ο πρόεδρος τη σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων κ. Ευτύχιος Κονταξάκης.