Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

14/4/2015, Υποδοχή πρώτης πτήσης τσάρτερ από τον Δήμο Χανίων

14.04.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 03:04

Την πρώτη πτήση τσάρτερ από Σκανδιναβικές χώρες του πρακτορείου “Αpollo” υποδέχθηκαν τη στις 9 Απριλίου 2015 εκπρόσωποι του Δήμου Χανίων και τουριστικών φορέων στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».

Στα Χανιά έφτασαν 119 άτομα, τα οποία πρόκειται να απολαύσουν τις διακοπές τους σε Χανιά και Ρέθυμνο το επόμενο διάστημα. Στον χώρο υποδοχής του αεροδρομίου είχε διοργανωθεί σεμνή τελετή, καθώς τα μέλη του χανιώτικου μουσικοχορευτικού εργαστηρίου «Ζάλος» προσέφεραν παραδοσιακά κεράσματα στους Νορβηγούς επισκέπτες.

«Υποδεχθήκαμε την πρώτη πτήση τσάρτερ από Σκανδιναβικές χώρες του πρακτορείου “Αpollo” , το οποίο διακινεί περίπου 130.000 με 150.000 άτομα τη σεζόν. Τα Χανιά όπως γνωρίζουμε είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους Σκανδιναβούς και τους καλωσορίζουμε με ένα παραδοσιακό κέρασμα κι ένα μικρό δωράκι», τόνισε σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Χανίων, Γεωργία Αποστολάκη, επισημαίνοντας ότι η φετινή τελετή υποδοχής του πρώτου τσάρτερ ήταν λιτή, λόγω Μεγάλης Πέμπτης αλλά και του πρόσφατου αεροπορικού δυστυχήματος.

p1

p2