Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

17/12/2015, Αθλητικές δράσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

17.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:11

Αθλητικές δράσεις με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Χανίων από το Σάββατο 19 έως και τη Δευτέρα 21/12/2015.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε την Πέμπτη 17/12/2015, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, οι εν λόγω διοργανώσεις έχουν ιδιαίτερο περιεχόμενο, καθώς πέραν της άθλησης και της ψυχαγωγίας, στέλνουν το μήνυμα της προσφοράς.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης, τόνισε ότι οι συγκεκριμένες αθλητικές εκδηλώσεις προωθούν την ιδέα του αθλητισμού, ενώ παράλληλα “ευαισθητοποιούν το κοινό σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, που θα πρέπει να καθιερωθούν στη συνείδηση μας ως τρόπος ζωής”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η πρώτη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Κλαδισού το Σάββατο 19/12/2015, στις 09.00, αφορά τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικου παιδικού τουρνουά καλαθοσφαίρισης “3x3”, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 12 ετών. Σύνθημα της εκδήλωσης είναι “Έλα και εσύ να ενισχύσεις το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να βάλεις “Τρίποντο στη Ζωή”.

Επίσης, την Κυριακή 20/12/2015, στο γήπεδο της Χαρωδιάς ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Κοινότητα Περιβολίων σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Αθλητικό Όμιλο Περιβολίων πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: “Χριστούγεννα στη Χαρωδιά”. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 11.00, έχουν προγραμματιστεί αθλητικές δραστηριότητες για όλους, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και σύνθημα “Συμμετέχω κι εγώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο”.

Τέλος, τη Δευτέρα 21/12/2015, στις 16.00, στο Γήπεδο Περιβολίων, θα πραγματοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Χανίων και των δημοτικών υπαλλήλων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αντί για εισιτήριο οι παρευρισκόμενοι μπορούν να τοποθετούν στα ειδικά κουτιά, που θα βρίσκονται στον χώρο, τρόφιμα για τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Τη στήριξη τους στις εκδηλώσεις εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων, Αθηνά Γιαννουλάκη, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περιβολίων, Γιώργος Χατζημανώλης, ενώ η Δ/ντρια Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, Αθηνά Πετράκη, ευχαρίστησε όλους όσους με τις ενέργειες και τις προσφορές τους ενισχύουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

π1

π2

π2

π2