Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

12/10/2015, Εκδήλωση μνήμης & αποδοχή δωρεάς στον Δημοτικό Πυροσβεστικό Σταθμό του Αγ. Ματθαίου

12.10.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 11:18

Με ικανοποιητική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης προς τιμή της Ευαγγελίας Βλατάκη, ιδρυτικού και δραστήριου μέλους του Συλλόγου Δασοπροστασίας και Οικιστικού Περιβάλλοντος Αγίου Ματθαίου. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο λόγω Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Δήμου Χανίων, στον Άγιο Ματθαίο.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασοπροστασίας και Οικιστικού Περιβάλλοντος Αγίου Ματθαίου, αντιναύαρχος ε.α., Κων/νος Μανιουδάκης, ενώ χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθηναν ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, η δασάρχης Χανίων, Πολύμνια Σκλαβάκη, και ο αδερφός της τιμώμενης, Μιχάλης Βλατάκης.

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 584/2015 ομόφωνη Απόφαση του έκανε δεκτό το αίτημα του αδελφού της εκλιπούσης, Μιχαήλ Βλατάκη, για ανακαίνιση του κτιρίου του Δημοτικού Πυροσβεστικού Σταθμού του Αγίου Ματθαίου, έπειτα από επιθυμία της αδελφής του Ευαγγελίας Βλατάκη, η οποία ήταν κάτοικος Αγ. Ματθαίου.

To παρόν στην εκδήλωση έδωσαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αρχών και φορέων της πόλης μας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

p1

p2

p3