Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

28/8/2015, Δημοτική Βιβλιοθήκη : Σεμινάριο για έφηβους και ενήλικες "Εισαγωγή στο Περιβάλλον του Cubase"

28.08.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 11:45

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου “Εισαγωγή στο περιβάλλον του Cubase”, ξεκινά 2ο κύκλο και σας καλεί να εκφραστείτε δημιουργικά μέσω της μουσικής, μαθαίνοντας να ηχογραφείτε και να χρησιμοποιείτε τα βασικά ψηφιακά εργαλεία που σας προσφέρει το Cubase. Πειραματιστείτε με προηχογραφημένο υλικό, αλλά και με υλικό που θα δημιουργήσετε οι ίδιοι μέσω του λογισμικού Cubase και άλλων βοηθητικών εφαρμογών.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα διάρκειας 10 ωρών (κύκλος 5 συναντήσεων), έχει σκοπό να εισάγει τους ενδιαφερόμενους (μουσικούς και μη) στο περιβάλλον και στις δυνατότητες του Cubase.

Το περιεχόμενο του προγράμματος στοχεύει στην εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές τεχνικές ηχογράφησης και μίξης, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα μουσικό προϊόν της αρεσκείας τους.

Η διδασκαλία των 5 ενοτήτων θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήρι Πολυμέσων Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και περιλαμβάνει διαλέξεις δια ζώσης, πρακτική εξάσκηση και συνοδευτικό υλικό σε μορφή pdf.Η διδασκαλία των 5 ενοτήτων θα ξεκινήσει Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, στο Εργαστήρι Πολυμέσων Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και περιλαμβάνει διαλέξεις δια ζώσης, πρακτική εξάσκηση και συνοδευτικό υλικό σε μορφή pdf.

Υπεύθυνη προγράμματος: Αφροδίτη Καραντωνάκη, Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής

Εγγραφές: Από Δευτέρα 31 Αυγούστου έως Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015.

Δηλώσεις συμμετοχής: library@chania.gr
τηλ. 2821 3 41662

Ηλικία: 16+

 

p1