Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

8/5/2015, Επίσκεψη αντιπροσωπείας Δήμου Στροβόλου στον Δήμο Χανίων

08.05.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 02:05

Τον Δήμο Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή 8/5/2015, μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά του Δήμου Στροβόλου της Κύπρου, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς, καθώς και από τον Δήμαρχο Στροβόλου, Λάζαρο Σαββίδη.

Τους μαθητές υποδέχτηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Αδοντάκης, Μανώλης Φραγκάκης και Γεώργιος Πουλιδάκης, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις κοινές δράσεις, που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ του εν λόγω Σχολείου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, με το οποίο έχει γίνει αδελφοποίηση από το 2003.

Σας συγχαίρω για τις εκπαιδευτικές αυτές επισκέψεις, οι οποίες προωθούν δράσεις, μέσω των οποίων τα παιδιά μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις απαραίτητες για την προσωπική τους ανάπτυξη και τη μετέπειτα δραστηριοποίησή τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μανώλης Αδοντάκης.

Ακολούθησε ενημέρωση για τη λειτουργία και τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, καθώς και για την οργάνωση των Υπηρεσιών του Δήμου.

Από πλευράς Δήμου Χανίων προσφέρθηκαν στην αντιπροσωπεία του Δήμου Στροβόλου εκδόσεις και ενημερωτικό υλικό.

p1

p2

p3