Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

2/4/2015, Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στην οδό Νεάρχου

02.04.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:47

Τις εργασίες αντικατάστασης του φθαρμένου οδοστρώματος στην οδό Νεάρχου, οι οποίες εκτελούνται στο πλαίσιο εργολαβίας, επιθεώρησε σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Μανώλη Κεμεσίδη, και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο σε μία κεντρική οδική αρτηρία, που αποτελεί ταυτόχρονα την είσοδο της πόλης των Χανίων”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας, διευκρινίζοντας ότι στόχος είναι θα διατεθούν οι περιορισμένοι πόροι του Δήμου με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Μάλιστα, οι εν λόγω εργασίες θα ολοκληρωθούν άμεσα, όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και γιατί θα πρέπει να δοθεί το ταχύτερο δυνατό στην κυκλοφορία η συγκεκριμένη οδός, που οδηγεί στο κέντρο της πόλης.

Όπως επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας οι εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου θα επεκταθούν και σε άλλα σημεία του Δήμου, που κρίνεται απαραίτητο, καθώς έχει ήδη γίνει προμήθεια μεγάλης ποσότητας ασφαλτικών αλλά και οι καιρικές συνθήκες πλέον το επιτρέπουν.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου μας, ωστόσο λόγω έλλειψης πόρων έχει γίνει υποχρεωτική ιεράρχηση των παρεμβάσεων μας”, παρατήρησε ο Δήμαρχος Χανίων, γνωστοποιώντας ότι εργασίες θα γίνουν άμεσα στην οδό Καράγιωργα, η οποία συνδέει τη Δ.Ε. Ακρωτηρίου με τη Δ.Ε. Σούδας και την πόλη των Χανίων, όπου η κατάσταση του οδοστρώματος είναι άθλια.

Παρεμβάσεις βελτίωσης του οδικού δικτύου θα ακολουθήσουν στη συνοικία της Νέας Χώρας, καθώς και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο”, κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας.

p1

p2

p3