Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

2/6/2015, Κάλεσμα εθελοντών για την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

02.06.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:15

  Ξεκίνησε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων η προετοιμασία για την οργάνωση και τη διαχείριση της πανελλαδικής καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2015, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, το Future Library και την αρωγή του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

  Το πρόγραμμα της εκστρατείας θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Αυγούστου, στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας.

  Η φετινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας έχει τίτλο: « Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη……», ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά το επιθυμούν, θα ανακοινωθεί σύντομα.

  Για την υλοποίηση και την επιτυχία της δημιουργικής αυτής πρωτοβουλίας σημαντική κρίνεται η συμβολή των εθελοντών. Καλούνται λοιπόν και φέτος οι εθελοντές να υποστηρίξουν το πρόγραμμα, προσφέροντας την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους, για να μετατραπεί ο χώρος των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δήμου σε …καράβια …διαστημόπλοια …δάση …μουσεία και ότι άλλο ευρηματικό μπορεί να αναπτυχθεί στη σκέψη των μικρών παιδιών!

  Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή έως το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, Υψηλαντών 30 (Δημαρχείο Χανίων). Τηλ επικοινωνίας: 2821 3 41662, e-mail: library@chania.gr

  p1