Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

9/11/2015, Σε εξέλιξη οι δράσεις του Δήμου Χανίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας (Ε.Ε.Τ.Δ.)

09.11.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 01:11

Συνεχίζονται οι δράσεις του Δήμου Χανίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας (Ε.Ε.Τ.Δ.), ο οποίος συμμετέχει στην Ε.Ε.Τ.Δ. για πέμπτη συνεχή χρονιά ως «Πόλη 12 Αστέρων». Οι εν λόγω δράσεις σχετίζονται με το φετινό θέμα της Ε.Ε.Τ.Δ: «Ζώντας μαζί στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες».

Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις εκπροσώπων της δημοτικής αρχής σε πολυπολιτισμικά σχολεία του Δήμου μας, όπου μαθητές από διαφορετικές χώρες καταγωγής παρουσίασαν τραγούδια – παραμύθια, θρύλους και την κουλτούρα της χώρας τους.

Επίσης, την Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015, στο θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης”, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συναυλία με τη συμμετοχή του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Χανίων με έντεχνη, έθνικ και ροκ μουσική.

Στο μεταξύ, αύριο, Τρίτη 10/11/2015, στις 18.30 θα παρουσιαστούν στο Δημαρχείο Χανίων οι ζωγραφιές των παιδιών, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, με θέμα: «Ζωγραφίζω την παρέα μου με τους φίλους μου από άλλες χώρες».

p1

p2

 

p3

p4

p5