Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

11/12/2015, Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Δήμου Χανίων

07.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 12:21

Ο ουρανός των Χανίων γέμισε φως την Πέμπτη 10/12/2015 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

"Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου συμβολίζει όπως κάθε χρόνο την ελπίδα, την ειρήνη και την αγάπη στον κόσμο. Ως Δήμος Χανίων θέλουμε να δώσουμε τις καλύτερες ευχές σε όλους τους δημότες μας", τόνισε κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνοντας ότι αυτές τις άγιες ημέρες δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους συνανθρώπους μας, που περνούν δύσκολα, λόγω της οικονομικής κρίσης και άλλων προβλημάτων.

"Ως Δήμος εξασφαλίσαμε για τους ανθρώπους αυτούς βασικά αγαθά, καθώς και μια σειρά εκδηλώσεων, με σκοπό τη διασκέδαση τους την περίοδο των εορτών", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βάμβουκας.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων αναφέρθηκε από την πλευρά της και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, καλώντας τους δημότες να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι έστειλαν τις ευχές τους στον ουρανό με Ιπτάμενα Φαναράκια, ενώ η Φιλαρμονική του Δημου Χανίων και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου μετέφεραν με τις μελωδίες τους στους παρευρισκόμενους τη μαγεία των Χριστουγέννων!

π1