Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

10/12/2015, Επίσκεψη στο Ιατρείο Γαλατά από το Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα

10.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:25

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Κεμεσίδη, τον επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Νίκο Παπαντωνάκη τοπικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε το πρωί το Ιατρείο Γαλατά, λίγες μέρες μετά την αποκατάσταση των ζημιών που άγνωστοι είχαν προκαλέσει στο συγκεκριμένο κτίριο.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου συνολικού κόστους 12.000 ευρώ, έγιναν από ίδιους πόρους (ΣΑΤΑ) του Δήμου Χανίων.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας τόνισε: «Ήρθαμε να δούμε τελειωμένο το Ιατρείο του Γαλατά στο παλιό κοινοτικό κατάστημα στην πλατεία του Γαλατά. Ένα χρήσιμο έργο για την κοινότητα. Είναι μια από τις ενέργειες που κάνουμε στην περιοχή, το άλλο είναι η οικία Θεοδωράκη, είναι ένα έργο που το έχουμε προχωρήσει και απομένει το Μουσειακό κομμάτι προκειμένου να συμπληρώσει τη λειτουργία του ως Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Θεοδωράκη».

«Προσπαθήσαμε πολύ για να γίνει το έργο αυτό διότι είναι πολύ σημαντικό για όλη την περιοχή και ειδικά σε περιπτώσεις ηλικιωμένων που μέχρι τώρα αναγκάζονταν να μετακινούνται σε γειτονικές περιοχές», δήλωσε ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Γαλατά κ. Μανώλης Σταματάκης.

Ο κ. Νίκος Παπαντωνάκης από την πλευρά του τόνισε: «Η παρουσία μου σήμερα εδώ δείχνει ότι δεν είμαστε πάντα αρνητικοί. Αν πραγματικά υπάρχουν έργα που βοηθούν τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας και συγκεκριμένα των κατοίκων και των συνταξιούχων του Γαλατά, εμείς τα στηρίζουμε και μάλιστα συμμετείχαμε στην προσπάθεια γι’ αυτό το έργο, ένα έργο που πραγματικά χρειαζόταν. Θα γυρίσουν πίσω και τα εκθέματα του Μουσείου άρα θα έχει διπλή χρήση».

p1

p2