Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

13/7/2015, Έναρξη κατασκηνωτικού Προγράμματος του Δήμου Χανίων για Ηλικιωμένους στην Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Καλαθά

13.07.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 02:07

  Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Καλαθά Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν από σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015, οι εγγραφές για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2015 για Ηλικιωμένους από 60 ετών και άνω στην Κατασκήνωση Καλαθά, στο πλαίσιο του Κρατικού Προγράμματος με κατασκηνωτική περίοδο από 25 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2015.

  Η παραλαβή αιτήσεων θα γίνεται στoν Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων (Κυδωνίας 29, ισόγειο Δημαρχείου) και σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων.

  Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 28210 – 52215

  Αντίτιμο συμμετοχής

  Το ποσό συμμετοχής για τους κατασκηνωτές, που θα φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος που θα λειτουργήσουν οι εξουσιοδοτημένοι Δήμοι για το έτος 2015 είναι «30,00» ευρώ, ποσό που θα κατατεθεί στο Ταμείο του Δήμου Χανίων (Κυδωνίας 29, ισόγειο Δημαρχείου)

  Το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν θα συμμετέχει τελικά στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

  Άνεργοι και Άτομα με αναπηρίες δεν θα καταβάλλουν συμμετοχή.

  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 • Αίτηση του ατόμου – Υπεύθυνη Δήλωση (χορηγείται από την Υπηρεσία), που θα αναφέρει το ύψος του οικογενειακού ή ατομικού εισοδήματός του.

 • - Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

 • Αίτηση