Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

16/6/2015, Καλοκαιρινές δράσεις Παιδικών – Εφηβικών Βιβλιοθηκών και Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας: Στον Δήμο Χανίων

16.06.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:43

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων καλούν τους φίλους τους στις δράσεις, που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2015, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας το Future library και την αρωγή του “Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος”.

Με τίτλο “Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη ”, παιδιά, έφηβοι αλλά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μέσα από τις πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δράσεις τους μαγικούς κόσμους, που μπορεί να κρύβονται στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου μας, στη Σούδα και στο Σταλό, καθώς και στα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας – Βιβλιοθήκες του Οργανισμού.

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου οι Βιβλιοθήκες και τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας Λενταριανών, Παχιανών και Αγίου Ιωάννη θα μεταμορφωθούν σε κυψέλες δημιουργικότητας και φιλαναγνωσίας, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς, να συζητήσουν, να επικοινωνήσουν, να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Επίσης, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις μέσα από την ανανεωμένη συλλογή βιβλίων μουσικών οργάνων.

Σημαντική είναι η αρωγή των εθελοντών στην υλοποίηση των προγραμμάτων, οι οποίοι προσφέροντας την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους, θα μετατρέψουν το χώρο των συναντήσεων σε …κινηματογράφο …διαστημόπλοια…δάση …μουσεία και πολλά άλλα..

Ακολουθεί το πρόγραμμα της καλοκαιρινής εκστρατείας στις Δημοτικές Βιβλιοθήκης και τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας.

Πρόγραμμα δράσεων καλοκαιρινής εκστρατείας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Λενταριανών

Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Παχιανών

Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Αγ. Ιωάννη

p1