Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

3/9/2015, Ολοκλήρωση κατασκηνωτικού Προγράμματος Δήμου Χανίων στην Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Καλαθά

03.09.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 15:19

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τον Δήμο Χανίων και την αρμόδια Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2015 στην παιδική εξοχή – Κατασκήνωση Καλαθά, στο οποίο για πρώτη φορά φέτος λειτούργησε και τρίτη κατασκηνωτική περίοδος για παιδιά, ενώ φιλοξενήθηκαν και ηλικιωμένοι.

Το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε στις 10 Ιουλίου 2015, περιελάμβανε τρεις περιόδους φιλοξενίας παιδιών, ηλικίας 6-16 ετών, μία περίοδο φιλοξενίας Ατόμων με Αναπηρία, καθώς και μία περίοδο φιλοξενίας ηλικιωμένων από 60 ετών και άνω. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του κατασκηνωτικού προγράμματος φιλοξενήθηκαν 175 παιδιά σε κάθε περίοδο, 105 ΑΜΕΑ και 27 ηλικιωμένοι.

Μάλιστα, την Πέμπτη 3/8/2015, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Νεκτάριου Αλεξανδράκη και του Αντιδημάρχου Παιδείας & Εθελοντισμού, Μανώλη Αδοντάκη, πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των ηλικιωμένων, που φιλοξενήθηκαν στην Κατασκήνωση του Καλαθά.

Ο κ. Βάμβουκας ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα και ιδιαίτερα τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στη φιλοξενία των παιδιών τους στην Παιδική Εξοχή Καλαθά. Επίσης, ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους τόσο των Υπηρεσιών του Δήμου για την καλή συνεργασία, όσο και το προσωπικό της Κατασκήνωσης, οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση των παιδιών και των ηλικιωμένων καθώς και στην ασφαλή παραμονή τους.