Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

5/10/2015, Καθαρισμός Κλαδισού ποταμού: Από τον Δήμο Χανίων & τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

05.10.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 15:29

Στον καθαρισμό του ποταμού Κλαδισού, από το ύψος του κόμβου του Βαμβακόπουλου έως και την εκβολή του στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χώρας, προχωρούν στην παρούσα φάση τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Στο πλαίσιο των εργασιών χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα, ερπυστριοφόρα και φορτηγά, για την απομάκρυνση των φερτών υλικών και των μπάζων, που υπάρχουν μέσα στην κοίτη του ποταμού.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, ενώ σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Μανώλης Κεμεσίδης, επισημαίνει ότι μετά τον καθαρισμό και οι ίδιοι οι δημότες θα πρέπει να διαφυλάξουν το ποτάμι, καταγγέλλοντας έστω και ανώνυμα στην Αστυνομία ή στον Δήμο ενέργειες ασυνείδητων, που προκαλούν τη μόλυνση του ποταμού και κατ΄ επέκταση του περιβάλλοντος.

Θα πρέπει στο εξής να είμαστε όλοι περισσότερο προσεκτικοί, καθώς από το ποτάμι απομακρύνουμε μπάζα, κάθε είδους απορρίμματα και ογκώδη αντικείμενα”, καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Κεμεσίδης.

Παρακολουθήστε αποσπάσματα από τις εργασίες καθαρισμού.


p1

p1

p2

p1

p2