Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

11/3/2015, Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ομάδας Εθελοντών Δήμου Χανίων

11.03.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 13:11

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Χανίων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 10/3/2015, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, των Αντιδημάρχων Εθελοντισμού, Παιδείας & Αθλητισμού, Μανώλη Αδοντάκη, Κοινωνικής Πολιτικής, Μανώλη Φραγκάκη, Πολιτισμού, Βαρβάρας Περράκη, καθώς και της δημοτικής συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Χρυσούλας Χατζηδάκη.

Η δημοτική αρχή εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών, τα οποία στηρίζουν το έργο του Δήμου Χανίων, συμμετέχοντας στις δράσεις του, στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, της προστασίας του περιβάλλοντος, κ.α.

Ο Δήμαρχος Χανίων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ενεργό συμμετοχή των εθελοντών στις δράσεις του Δήμου, ευχαριστώντας τους για την καθοριστική και ανιδιοτελή προσφορά τους.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Μανώλης Αδοντάκης, τόνισε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι εκτός από την οργάνωση του Τμήματος Εθελοντισμού σε μια σταθερότερη βάση, μετά και την πρόσφατη ανεύρεση χώρου στέγασης, η διεύρυνση των δραστηριοτήτων του έργου και της προσφοράς της Ομάδας Εθελοντισμού και σε άλλους τομείς.

p1