Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

27/11/2015, Υπογραφή σύμβασης για την ανέγερση του κτιρίου του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Χανίων

27.11.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:56

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 27/11/2015, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (Δ.Λ.Τ.Χ.), Κωνσταντίνο Φανδριδάκη, και τον ανάδοχο εργολάβο το έργο: “Ανέγερση Κτιρίου Λιμενικού Ταμείου Δήμου Χανίων (Α΄ ΦΑΣΗ)”.

 

Το εν λόγω έργο, αρχικού προϋπολογισμού 762.600 ευρώ με Φ.Π.Α. και μετά την έκπτωση του εργολάβου 440.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δ.Λ.Τ.Χ., είναι ενταγμένο στο πλαίσιο των γενικών παρεμβάσεων του Ενετικού Λιμένα και αφορά στην ανέγερση τριώροφου κτίσματος στη λιμενική ζώνη επί της οδού Αφεντούλιεφ και Ακτής Τομπάζη.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε σήμερα τη σύμβαση για την ανέγερση του κτιρίου του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου μας, Θεωρούμε πολύ σημαντική την ανέγερση του κτιρίου αυτού, καθώς θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή, θα φιλοξενήσει τα νέα γραφεία του Δ.Λ.Τ.Χ. , ενώ στο ισόγειο του θα κατασκευαστούν χώροι καταστημάτων, που θα αποδώσουν σημαντικά έσοδα στο Δ.Λ.Τ.Χ.”, επισημαίνει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Χ., Κων/νος Φανδριδάκης, τονίζει “Συνεχίζοντας τις προσπάθειες της προηγούμενης διοίκησης του Δ.Λ.Τ.Χ., καταφέραμε μετά από ένα χρόνο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, των ελέγχων και των εγκρίσεων, που απαιτούνται για την εκτέλεση του έργου. Τηρήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες αδειοδότησης και σήμερα υπογράφουμε τη σύμβαση έργου με τον ανάδοχο εργολάβο”.

 

Το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης της α΄ φάσης του έργου έχει οριστεί στους 12 μήνες με προοπτική το μεγαλύτερο μέρος να έχει κατασκευαστεί πριν την επόμενη τουριστική περίοδο, ώστε να μην υπάρχουν οχλήσεις”, καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Φανδριδάκης.

 

Η συνολική δόμηση της νέας οικοδομής ανέρχεται στα 1.047,58 τ.μ.

 

p1

 

p2