Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

16/7/2015, Διήμερη απόδραση στη Λιμνούπολη: Για την ενίσχυση της Κινητής Μονάδας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

16.07.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 01:07

Μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη απόδραση διοργανώνει για το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων στο υδροψυχαγωγικό Πάρκο “Λιμνούπολη”, με στόχο την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για την Κινητή του Μονάδα Ενημέρωσης.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε την Πέμπτη 16/7/2015, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, από τον Πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Μιχάλη Βλαχάκη, σκοπός της δράσης είναι τα έσοδα να διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την Κινητή Μονάδα του Οργανισμού, προκειμένου από το προσεχές φθινόπωρο να υλοποιηθούν προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής σε απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου Χανίων. “Με τη συνδρομή εθελοντών γιατρών θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε προσυμπτωματικό έλεγχο και να παρέχουμε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στον πληθυσμό”, τόνισε στην τοποθέτηση του ο κ. Βλαχάκης.

Στη στήριξη των δράσεων του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος της χανιώτικης εταιρείας, Κωνσταντίνος Χαριτάκης, καλώντας το κοινό να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για την ενίσχυση της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων.

Σημειώνεται ότι η προνομιακή τιμή της πρόσκλησης (5€) ΔΕΝ ισχύει για την αγορά της από την είσοδο της Λιμνούπολης. Γι' αυτό θα πρέπει εγκαίρως οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν τις προσκλήσεις από τα γραφεία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π (08.00 – 15.00) Πέμπτη-Παρασκευή, από τα Κ.Α.Π.Η.(08.00 – 15.00) Πέμπτη-Παρασκευή, τα Κ.Π.Δ.(08.00-16.00) Πέμπτη-Παρασκευή, καθώς και από το κιόσκι του Δήμου Χανίων, που βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά (08.00 – 15.00) Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο.

p1

p2