Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

18/5/2015, Με επιτυχία η παρουσίαση της "Μαγεμένης Ευχής": Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

18.05.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:00

Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, παρουσιάστηκε το νέο παιδικό βιβλίο των εκδόσεων "Anima", η «Μαγεμένη Ευχή» γραμμένο από τον Παναγιώτη Δημητρόπουλο και εικονογραφημένο από τη ζωγράφο, Αγγελική Δρακάκη.

Παιδικές φωνούλες, χαρούμενα προσωπάκια γέμισαν τον χώρο της Βιβλιοθήκης. Οι μικροί μας φίλοι έγραψαν τις δικές τους ευχές σε αστεράκια και τις κρέμασαν στο μαγεμένο δέντρο! Γρήγορα όμως κατάλαβαν πως πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε…

Παρουσία του συγγραφέα, της εικονογράφου του παραμυθιού και δημιουργού της «πρωταγωνίστριάς» του, Νεφέλης, Αγγελικής Δρακάκη, και της εκπροσώπου του εκδοτικού οίκου κας Ραζή, το βιβλίο παρουσίασαν ο κ. Γαβριήλ Κουρής και οι κυρίες Ρούλα Βουράκη, Μαρία Τσισμενάκη και Χαρίκλεια Ντερμανάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με απόφαση του συγγραφέα σε κάθε παρουσίαση που θα πραγματοποιείται για το βιβλίο, τα έσοδα θα αποδίδονται αποκλειστικά στα κατά τόπους Ιδρύματα, που δραστηριοποιούνται με παιδιά.

Αρχής γενομένης από τη πρώτη του παρουσίαση στα Χανιά, το ποσοστό των εσόδων από τις πωλήσεις θα αποδοθεί στη «Στέγη Κοριτσιού» του Αγίου Νεκταρίου Χανίων.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρόπουλος μεταξύ άλλων: «ο κύκλος της προσφοράς δεν πρέπει να μείνει ημικύκλιος. Διότι όταν μιλούμε για παιδιά δεν πρέπει να μένουμε απλά στον καλό τον λόγο».

p1

p1

p3