Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

29/12/2015, Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την απώλεια του Γ. Μανουσέλη

29.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 13:46

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 1022 ομόφωνη Απόφαση, που έλαβε κατά τη συνεδρίαση της 28ης/12/2015, εξέδωσε ψήφισμα για τον απροσδόκητο θάνατο του συνδημότη μας, Γιώργου Μανουσέλη.

Ειδικότερα, στο ψήφισμα επισημαίνεται:

“Θλίψη προκαλεί στα Χανιά ο απροσδόκητος θάνατος του συνδημότη μας, Γιώργου Μανουσέλη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Ο αγαπητός σε όλους μας Γιώργος ήταν γνωστός για την πολύ μεγάλη κοινωνική και ανθρωπιστική του δράση μέσα από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), στην οποία ήταν διευθυντής για πολλά χρόνια.

Άνθρωπος ευαίσθητος, ικανός, πείσμων και υπεύθυνος πολίτης είχε μεγάλη συμμετοχή στα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα της πόλης, είχε αφιερώσει τη ζωή του στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών της Εταιρείας και των οικογενειών τους.

Χτες ήταν ακόμη χαρούμενος και δοσμένος στην κορυφαία φιλανθρωπική διοργάνωση της πόλης μας, το SANTA RUN και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την επιτυχία του.

Δημιουργικά διεκδικητικός και αποτελεσματικός έφυγε ξαφνικά και τόσο νέος, δημιουργώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων μόλις πληροφορήθηκαν το θάνατο του Γεωργίου Μανουσέλη αποφάσισαν τα παρακάτω:

1) Να παραστούν ο Δήμαρχος Χανίων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.

2) Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

3) Να καταθέσουν αντί στεφάνου στη μνήμη του Γ. Μανουσέλη το ποσό των 500 ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ.

4) Να δημοσιευθεί το παρόν στο τοπικό τύπο”.