Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

18/9/2015, Από το Δήμο Χανίων: Διευκρινίσεις αναφορικά με τη διοργάνωση του 5ου διεθνούς τουρνουά μπάσκετ «Πέτρος Οικονομάκης»

18.09.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 03:09

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αντίδραση μερίδας του ηλεκτρονικού τύπου αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Χανιά για τη διεξαγωγή του 5ου διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Οικονομάκης» που για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας.

Οι αναφορές για τη συμμετοχή της ομάδας «Frankfurt Fraport Skyliners» αλλά και όλες οι σεναρίου επιστημονικής φαντασίας κουβέντες, είναι τουλάχιστον ατυχείς μιας και η εταιρία είναι χορηγός της ομάδας και τίποτα παραπάνω σε σχέση με τη διοργάνωση.

Οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες όμως και τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, μπορούν στ’ αλήθεια να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις αφού είναι προφανές ότι στην απέλπιδα προσπάθειά τους κάποιοι να δυσφημίσουν τη Δημοτική Αρχή Χανίων, καταφεύγουν σε τακτικές που στ’ αλήθεια θα μπορούσαν να προκαλέσουν την κοινή γνώμη με απρόβλεπτες συνέπειες.

Είναι άλλωστε γνωστές οι θέσεις της Δημοτικής Αρχής για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων και μην ξεχνούν κάποιοι ότι, στο Δήμαρχο Χανίων ανήκει η πρόταση περί συμμετοχής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο σχήμα διοίκησης αλλά και να τεθεί αυτή υπό δημόσιο έλεγχο. Είναι σταθερός και αταλάντευτος ο προσανατολισμός της Δημοτικής Αρχής, ενάντια στην παραχώρηση και ουδείς δικαιούται να ισχυρίζεται το αντίθετο.

Οι «κραυγές» ορισμένων ας καταλαγιάσουν… άλλωστε θα πρέπει να καταλάβουν ότι αμαυρώνουν τη μνήμη ενός Χανιώτη, εξαίρετου ανθρώπου και αθλητή, στη μνήμη του οποίου διεξάγεται το εν λόγω τουρνουά.