Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

8/9/2015, Επίσκεψη μελών Ελληνογερμανικού ιδρύματος Νεολαίας στο Δημαρχείο Χανίων

08.09.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:28

Τα μέλη του Ελληνογερμανικού ιδρύματος Νεολαίας “Young Citizens of the World”, που βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 8/9/2015, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Βαρβάρα Περράκη.

Ζούμε σ' έναν κόσμο, που αλλάζει διαρκώς και μερικές φορές απρόβλεπτα. Είναι σαν να μας οδηγεί η ιστορία σε ένα τυφλό ραντεβού. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και η ιστορική μνήμη να μας οδηγήσει σε μία παγκόσμια κοινωνία, όπου θα κυριαρχούν οι αξίες της ειρήνης, της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης”, τόνισε στην τοποθέτηση της η κα. Περράκη.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος συνεχάρη τα μέλη του Ιδρύματος για τις δραστηριότητες τους, με στόχο τη στήριξη της “γόνιμης μνήμης”, όπως τη χαρακτήρισε, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας “Young Citizens of the World” βασιζόμενο στο πνεύμα της ζωντανής δημοκρατίας και της κοινωνίας των πολιτών στην Ευρώπη, στηρίζει και προωθεί την επαφή, την αμοιβαία γνωριμία των πολιτισμών, την ανταλλαγή εμπειριών της νεολαίας και τη μόνιμη συμφιλίωση των λαών.

p1

p2