Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

20/3/2015, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, με Διευθύνοντα Σύμβουλο Ο.Α.Κ. Α.Ε., Λ. Κοπάση, & τεχνικό επιτελείο Οργανισμού

20.03.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 15:37

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), Λευτέρη Κοπάση, τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, Μάρκο Πατρελάκη, τον Δ/ντή Συγκοινωνιακών Έργων, Γεώργιο Αγαπάκη, και άλλα στελέχη του εν λόγω Οργανισμού είχε σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης εξετάστηκε η πορεία του έργου «Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων», καθώς και το ζήτημα των απαλλοτριώσεων στην περιοχή για τον καλύτερο συντονισμό και την επίσπευση των διαδικασιών προώθησης του.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με την ένταξη του αρδευτικού έργου στην περιοχή ‘Φάρμακα’ στο Χωρδάκι της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του προγράμματος Leader, ενώ έγινε συζήτηση και για τη δυνατότητα ανακίνησης των διαδικασιών, που σχετίζονται με το έργο “Οδός σύνδεσης των Περιαστικών Δήμων (Βαμβακόπουλο, Αγία Μαρίνα, Σούδα) της πόλεως Χανίων, μήκους 5 χ.λ.μ. περίπου”, που πρότεινε η Δ/νση Συγκοινωνιακών για ένταξη στο υπό σύνταξη Π.Δ.Ε.

Τέλος, στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε συζήτηση επί θεμάτων συνεργασίας με τη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, σχετικά με τα δίκτυα τελικών χρηστών.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Γεώργιος Φραγγεδάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μανώλης Κεμεσίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Αντώνης Σχετάκης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χανίων.

p1

p2