Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

10/8/2015, Διάνοιξη δρόμου στην οδό Ακρωτηρίου

10.08.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:00

 

 

Τις εργασίες διάνοιξης δρόμου στην οδό Ακρωτηρίου επιθεώρησε το πρωί ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας. Πρόκειται για μια παρέμβαση που θα ανακουφίσει την περιοχή και θα καταστήσει ασφαλέστερη τη διέλευση πεζών και οχημάτων δεδομένου ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών θα διαμορφωθεί ένας ασφαλής κόμβος, σε ένα σημείο που χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

 

Οι κάτοικοι της οδού Γιάννη Παΐζη χρόνια τώρα είχαν θέσει το ζήτημα αναμόρφωσης του εν λόγω κόμβου και διάνοιξη των δρόμων της περιοχής.

 

Μιλώντας μαζί τους ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε τη σημαντικότητα του έργου αυτού: « Η κατεδάφιση είναι ένα έργο που ολοκληρώνεται στα πλαίσια της εφαρμογής Σχεδίου Πόλεως. Θα είναι έργο μεγάλης ωφέλειας και θα αυξήσει την ασφάλεια των πολιτών στο επικίνδυνο Τριγωνάκι απέναντι από τις εργατικές κατοικίες. Μιλώντας με τους κατοίκους διαπιστώσαμε πως υπάραχουν πολλά σπίτια που δεν εξυπηρετούνται και έχουμε ως στόχο την διάνοιξη και άλλων δρόμων που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση και διασταύρωση δύο οχημάτων.

p1

 

p2

 

p3

 

p4