Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

17/9/2015, 5ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης “Π. Οικονομάκης”: Από τις 24 έως τις 26/9/2015 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού

17.09.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:51

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να φιλοξενούμε στην πόλη μας το 5ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης “Πέτρος Οικονομάκης”, καθώς πρόκειται για ένα τουρνουά διεθνούς εμβέλειας, η διεξαγωγή του οποίου κάθε φορά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων, που συμμετέχουν σε αυτό, αλλά και της αρτιότητας της διοργάνωσης”.

Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε την Πέμπτη 17/9/2015, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Κλαδισού, για τη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης “Πέτρος Οικονομάκης”.

Ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική η φιλοξενία του εν λόγω τουρνουά, καθώς αυτό, όπως επεσήμανε, “είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου συνδημότη μας, Πέτρου Οικονομάκη, που υπηρέτησε πιστά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και έφυγε τόσο απρόσμενα από κοντά μας”.

Έχοντας ως βασικές αρχές ότι η προαγωγή του αθλητισμού αποτελεί μέτρο σύγκρισης για το επίπεδο του πολιτισμού μιας κοινωνίας και ότι χάρη στον αθλητισμό χτίζονται γέφυρες επικοινωνίας και κατανόησης, ενισχύουμε ως δημοτική αρχή κάθε προσπάθεια, που συμβάλλει στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη του αθλητισμού”, κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Βάμβουκας.

Τη διοργάνωση του τουρνουά στα Χανιά χαιρέτισε από την πλευρά του και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης, ενώ στη συνέντευξη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΓΟΡ RETHYMNO B.C., μέλος Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ, Γιάννης Καλαϊτζάκης, και ο Πρόεδρος της ομάδας RETHYMNO CRETAN KINGS, Ηρακλής Μανουκαράκης.

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Σποτ τουρνουά

π1

p1