Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

19/6/2015, Στο Δημοτικό Σχολείο Παζινού ο Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας

19.06.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 15:25

Την πρόταση να επισκευαστεί κατά τη θερινή περίοδο το πρώην Δημοτικό Σχολείο του Χορδακίου, προκειμένου σε αυτό να λειτουργήσουν τμήματα του Δημοτικού Σχολείου Παζινού και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο συγκεκριμένο σχολείο, όπου οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα τους σε ακατάλληλες συνθήκες, διατύπωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά την επίσκεψη, που πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 19/6/2015, στο σχολείο.

Πρέπει να αναζητήσουμε άμεσες λύσεις, καθώς τα κτίρια είναι παλιά και ακατάλληλα για τους μαθητές”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι ήδη έχει συζητήσει με τους τοπικούς παράγοντες του Μουζουρά, ενημερώνοντάς τους ότι συζήτησε τόσο με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όσο και το Σύλλογο διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Παζινού, αν συμφωνούν τμήμα του σχολείου να φιλοξενηθεί προσωρινά στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μουζουρά, μέχρι να δημιουργηθούν νέες αίθουσες στον Παζινό.

Ο Δήμαρχος Χανίων αναφορικά με την ανέγερση συμπληρωματικού κτιρίου τόνισε ότι θα προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες, προκειμένου να ενταχθεί το έργο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας.

p1

p2