Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

15/5/2015, Με επιτυχία η 1η πιλοτική επιμόρφωση του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Υγείας

15.05.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 10:47

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η πιλοτική επιμόρφωση του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Υγείας (ΕΑΔΥ) στον δεύτερο όροφο της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων. Πλήθος συμμετεχόντων παρακολούθησαν εισηγήσεις από ιατρούς της Ιατρικής Εταιρίας Χανίων για θέματα υγείας, που αφορούν μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και για ενδεδειγμένους τρόπους προσέγγισης τους από την πλευρά της σχολικής μονάδας. Επιπλέον εισηγήσεις έγιναν από εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για προγράμματα αγωγής υγείας, που συμμετείχαν οι σχολικές μονάδες του Nομού Χανίων, καθώς επίσης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα, που εξήχθησαν από τα προγράμματα αυτά.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Υγείας, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Λιονής, ευχαρίστησε την Ιατρική Εταιρία Χανίων και τους εισηγητές ιατρούς για την συμμετοχή της στην ημερίδα και δεσμεύτηκε για επόμενη επιμορφωτική ημερίδα σε θέματα Σπάνιων Παθήσεων. Επιπλέον ευχαρίστησε τον Δήμο Χανίων και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Φραγκάκη που εκπροσώπησε τον Δήμο για την στήριξη του ως αποκλειστικού χορηγού σε αυτή την επιμορφωτική ημερίδα.

Ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Χανίων κ. Ποντικάκης ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για τις εισηγήσεις τους στην ημερίδα και επεσήμανε την ευαισθησία, που δείχνουν οι σχολικές μονάδες του Νομού στα θέματα Αγωγής Υγείας.

p1

p2p3