Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

20/2/2015, Βράβευση Ποδηλατικού Ομίλου “ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES” από τον Δήμο Χανίων

20.02.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 15:09

Τον Ποδηλατικό Όμιλο “ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES” για τις σημαντικές διακρίσεις, που έχει επιτύχει βράβευσε σήμερα, Παρασκευή 20/2/2015, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο ειδικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τέταρτη συνεχή χρονιά ένας ποδηλατικός Όμιλος της πόλης μας να φτάνει στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βάμβουκας, βραβεύοντας με την τιμητική πλακέτα του Δήμου Χανίων τον Πρόεδρο του Ομίλου, Γιάννη Κοπανάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι “παρά το γεγονός ότι επί μια τριετία ο συγκεκριμένος Όμιλος ήταν στην κορυφή κυνήγησε την πρωτιά, παρουσιάζοντας σταθερή πορεία, την οποία έχτισε βήμα – βήμα, με πολλή προσπάθεια και γερά θεμέλια”, συγχαίροντας ιδιαίτερα τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, τους προπονητές για τη μεθοδικότητα και τη συστηματική τους δουλειά, τους γονείς, το Δ.Σ., καθώς και όσους στηρίζουν την ομάδα.

Ο κ. Βάμβουκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ποδηλασία είναι ένα άθλημα, που ενδείκνυται για την περιοχή μας, με τη δημοτική αρχή να επιδιώκει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για τη χρήση του ποδηλάτου. Αναφορικά με το ζήτημα του υπό κατασκευή Ποδηλατοδρομίου στη Δ.Ε. Ακρωτηρίου ο κ. Βάμβουκας τόνισε ότι το ποσό, που απαιτείται για την ολοκλήρωση του είναι σημαντικό και στην παρούσα φάση καταβάλλεται προσπάθεια για ένταξη του σε χρηματοδοτικό πλαίσιο.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών μεταλλίων σε αθλητές του Ομίλου.

p1

p2

p3