Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015 | 26/11/2015 02:11

26/11/2015, Σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Χανίων

Από το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων επισημαίνεται προς τους πολίτες η έκτακτη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που βρίσκεται σε ισχύ, για επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς νότιους ανέμους.   

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την πιθανή εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολούθως, συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.civilprotection.gr. Τηλ. Επικοινωνίας με Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων: 2821 3 41681.   Πυροσβεστικός Σταθμός Δήμου Χανίων: 2821 3 41799.