Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

29/4/2015, Εθιμοτυπική επίσκεψη Πρέσβειρας Βιετνάμ στον Δήμο Χανίων

29.04.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 13:14

Η διεύρυνση των σχέσεων του Δήμου Χανίων με την Πρεσβεία του Βιετνάμ στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων, μεταξύ του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, και της Πρέσβειρας του Βιετνάμ στην Ελλάδα, Tran Thi Ha Phuong.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και ο α΄ Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, Χρήστος Μυλωνάκης, εξετάστηκε η ενδυνάμωση των πολιτιστικών ανταλλαγών των δύο πλευρών, καθώς επίσης και η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.

Παράλληλα, συζητήθηκαν οι δυνατότητες για εμπορικές, εξαγωγικές και ευρύτερα οικονομικές συνεργασίες, καθώς, όπως γνωστοποίησε η κα. Tran Thi Ha Phuong, στο Βιετνάμ υπάρχει καταναλωτική ζήτηση σε ελαιόλαδο και κρασί, ενώ στη συγκεκριμένη χώρα παράγονται παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα όπως: καφές, ρύζι, κ.α., τα οποία μπορούν να εισαχθούν στην Ελλάδα.

Από πλευράς Δήμου Χανίων προσφέρθηκαν στην Πρέσβειρα εκδόσεις του Δήμου, ενώ η κα. Tran Thi Ha Phuong προσέφερε στον Δήμαρχο Χανίων εκδόσεις και πίνακα με χαρακτηριστική απεικόνιση της χώρας της.

p1

p2

p3