Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

14/12/2015, Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - ΚΑΜ

14.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 02:12

Ένα πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων διοργανώνουν για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ, δίνοντας ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας σε κάθε γωνιά του Δήμου και ιδιαιτέρως στους συμπολίτες μας, που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/12/2015, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, τόνισε ότι στόχος της δημοτικής αρχής και φέτος, παρ' όλες τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, είναι να δημιουργηθεί η αναγκαία εορταστική ατμόσφαιρα για το σύνολο των δημοτών μέσα από εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, ποιοτικές και διαφορετικές.

Φέτος αποφασίσαμε σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ να δώσουμε βαρύτητα στους περιαστικούς Δήμους, όπου θα πραγματοποιηθούν αρκετές εκδηλώσεις. Υπάρχουν βέβαια και εκδηλώσεις στο επίπεδο της κοινωνικής προσφοράς για τους ανθρώπους, που το έχουν ανάγκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Περράκη.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ, Αμαλία Κωτσάκη, γνωστοποίησε ότι θα διοργανωθούν περισσότερες από 55 εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις και παραμύθια, φιλανθρωπικά παζάρια, συναυλίες, χορωδίες και κάλαντα απ΄ άκρη σε άκρη της πόλης.

Δώσαμε βήμα στους δημιουργικούς, νέους ανθρώπους με έμφαση στη μουσική. Στις πλατείες, στους δρόμους, στις αίθουσες πολιτισμού, με σύνθημα “Με τη μουσική η διάθεση αλλάζει”, μουσικές εκδηλώσεις για κάθε προτίμηση θα αγκαλιάσουν τα Χανιά και για ένα εικοσαήμερο όλη η πόλη, μέσα κι έξω από τα τείχη θα είναι μια γιορτή”, επεσήμανε η κα. Κωτσάκη, διευκρινίζοντας ότι η πλειοψηφία των εκδηλώσεων θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου Χανίων

p1