Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

27/3/2015, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τη νέα διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

27.03.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:40

Συνάντηση με τον νέο Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Νίκο Ηγουμενίδη, τον νέο Υποδιοικητή, αρμόδιο σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, κ. Στέλιο Δημητρακόπουλο, καθώς και τον πρώην Υποδιοικητή, κ. Γεώργιο Λυρώνη, είχε σήμερα, Παρασκευή 27/3/2015, στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Στόχος της συνάντησης ήταν να υπάρξει ενημέρωση της νέας διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης για τα θέματα, που βρίσκονται σε εξέλιξη στον τομέα της υγείας και κυρίως για τη λειτουργιά του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, που αναμένεται να παραδοθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων χαρακτήρισε “μεγάλο στοίχημα” για τον Δήμο τη σωστή λειτουργία του Κέντρου Υγείας, καθώς πέρα της ολοκλήρωσης της κατασκευής του Κέντρου και την παραλαβή του εξοπλισμού του, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης θα πρέπει, όπως τόνισε ο κ. Βάμβουκας, να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες, ώστε να μπορεί να προσληφθεί το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. “Θα πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι και να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, καθώς βάσει της κείμενης Νομοθεσίας είναι συμβατική υποχρέωση του Δήμου Χανίων μέχρι τις 31-12-2015 να έχει λειτουργήσει το Κέντρο”, κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας.

p2

p1