Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

9/9/2015, Επίσκεψη Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα στο 9o Δημοτικό στη Χαλέπα και συνάντηση με διευθυντές σχολείων

09.09.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 12:09

Συνεχίστηκαν την Τετάρτη 9/9/2015 οι επισκέψεις του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα σε σχολεία του Δήμου, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα που ολοκληρώθηκαν σε αυτά.

Συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, συναντήθηκε με διευθυντές σχολείων της πόλης των Χανίων όπου και τέθηκαν επί τάπητος μια σειρά από ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Ο κ. Βάμβουκας σε δηλώσεις του επανέλαβε για πολλοστή φορά: «Φέτος έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από το Δήμο Χανίων. Εκμεταλλευτήκαμε και την άφιξη των εργαζομένων με πεντάμηνη σύμβαση και ρίξαμε σχεδόν όλο μας το βάρος ώστε να κάνουμε εργασίες στα σχολεία, εργασίες οι οποίες όπως και οι ίδιοι οι δάσκαλοι μας λένε δεν έχουν γίνει πολλά χρόνια τώρα.

Η συνάντηση έγινε στο 9ο Δημοτικό σχολείο Χαλέπας με τη διευθύντρια κα Τριανταφυλλιά Γιανουλάκη να δηλώνει: «Η συνεργασία με τη σχολική επιτροπή, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και η συνέργεια με τις κοινότητες των σχολείων (σύλλογοι δασκάλων, σύλλογοι γονέων και λοιπό προσωπικό των σχολείων) μπορούν να επιφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η συνδρομή όλων, όπου και όπως δύναται ο καθένας, είναι πολύτιμη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, ως σχολική κοινότητα του 9ου Δημοτικού σχολείου, τη σχολική επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, για τη συνεργασία και την ανταπόκρισή της».

p1

p2

p3

p4