Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

1/12/2015, Βανδαλισμοί στον υπό διαμόρφωση χώρο του ιατρείου Γαλατά. Επισημάνσεις Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

01.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 11:48

Βανδαλισμοί προκλήθηκαν από αγνώστους στο πρώην κοινοτικό κατάστημα του Γαλατά, όπου θα λειτουργήσει το ιατρείο της περιοχής. Μάλιστα, οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου είχαν ολοκληρωθεί από τον ανάδοχο εργολάβο και το ανακαινισμένο κτίριο επρόκειτο να παραδοθεί άμεσα για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων του Γαλατά και της ευρύτερης περιοχής.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνει: Είναι απαράδεκτο να προκαλούνται βανδαλισμοί και μάλιστα σε έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση. Δυστυχώς τα περιστατικά καταστροφών και φθοράς δημόσιας περιουσίας έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στην πόλη μας, λόγω της καταστροφικής μανίας μειοψηφίας βανδάλων, που ενεργεί σε βάρος της πλειοψηφίας των δημοτών”.

Η δημοτική αρχή ζητά τη συνεργασία των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να καταγγέλλουν άμεσα προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας.

Επισημαίνεται ότι οι ζημιές θα αποκατασταθούν άμεσα, ενώ ο Δήμος Χανίων θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για το συγκεκριμένο περιστατικό.

p1

p2

p3